Categories
George Western Cape

Quasi-Law Assist

Mediation

Produkte of dienste

Ek was n Polisiebeampte vir 25 jaar en het gevind dat Pensioenarisse elke jaar n “Bewys van Lewe” vir hulle pensieonfonds moet deurstuur sodat hulle verder pensioen kan ontvang. Baie van ons Pensioenarisse is baie siek of te oud of net eenvoudig nie in staat daartoe om van bakboord na stuurboord te hardloop om afdrukke van ID te maak, die vorms te voltooi en dan in die rye by die Polisie stasies te gaan staan om voor n Kommissaris van Ede in hulle eie taal geholpe te raak nie. Dan moet hulle weer poskantoor toe om die stukke per geregistreerde pos weg te stuur…Ek sal al hierdie dienste vir hulle verrig sonder dat hulle n voet uit die huis hoef te versit.

kontak

Juanita Botha
084 407 8994 (Kontaknommer)
065 128 6022 (Whatsapp)
quasilawassist1@gmail.com – Epos

Quasi Law Family MediationFacebook

Wellington str
George

Ma – Vry  
09:00 – 17:00

My dienste is beskikbaar in George, Mosselbaai, Knysna, Heidelberg, De Rust en Oudtshoorn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *