Categories
Elsburg Gauteng Germiston

Ceatus Electrical

Electrical Services

produkte of dienste
Oor ons:

Ceatus Trading werk sedert 2016 as eenmansaak en is onlangs geregistreer as ‘n maatskappy, Ceatus Electrical (Pty) Ltd registrasienommer 2020/608234/07

Ons aanvanklike fokus was op industriële en kommersiële elektriese projekte; ons het egter verskillende vennote en het ons strategies in die bedryf geposisioneer met die vermoë om ons kliënte en toekomstige klante ‘n alledaagse oplossing vir elektriese en sekuriteit in die residensiële, kommersiële en industriële sektor te bied.
Joe Claassen, die stigter en uitvoerende hoof van Ceatus Electrical (Pty) Ltd, is ‘n gekwalifiseerde elektrisiën met meer as 30 jaar ervaring. Saam met die kennis van ons vennote kan ons ‘n diens lewer met meer as 80 jaar gesamentlike vaardighede en ervaring.
Al ons personeel en kontrakteurs is vaardig en goed opgelei om van groot kragstasies te bou tot die installering van ‘n lamp in u privaat woning, kantoor of winkel.

Ons lewer diens in die hele Gauteng


Ons missie

Ons missie is om ons kennis en vaardighede voortdurend uit te brei en voor te bly met tegnologie met ons basiese basis, wat ons in staat stel om ‘n produk en diens van gehalte, koste-effektiewe en bevorderingskonsepte aan ons kliënte te bied.

Ons waardes

Ons is verplig om die groei van die maatskappy te verseker vir almal wat voorspoedig is, ons vennote, verskaffers en personeel. Daarom sal ons mense altyd daarna streef om ‘n professionele diens met akkurate resultate te lewer.
Ons waardeer daarom eerlikheid, integriteit en openhartige kommunikasie.

kontak

Joe Claassen
073 767 6093 (Ook beskikbaar op WhatsApp)
071 754 7513 (Alternatiewe kontaknommer)
joe@ceatuselectrical.co.za
– Epos

Ceatus Electrical Facebook

www.ceatuselectrical.co.za – Webblad

VRA ONS DIENS AAN DEUR HIER TE KLIEK

Germiston
Elsburg

Available 24/7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *